Személyi edzés / Csoportos edzések

A Nice Body egy privát edzőterem, így különösen odafigyelünk, hogy edzőink egyszerre csak egy vendéggel foglalkozzanak.

A személyi edzés keretein belül felmérjük a vendégeink állapotát, testfelépítését, igényeit és aszerint formáljuk az edzéseket, ami a valós cél. Edzőink elismert, gyakorlott szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat, hogy minden új edzés trenddel, újítással kedvezzenek a vendégeinknek. Elkerülve a monotonitást, arra törekszünk, hogy minél gyorsabb és hosszútávon fenntartható eredményt érjünk el.

Személyi edzésben használunk:

Edzőink

Gál Ildikó

Pilates- és Gymstick Muscle oktató, Piloxing instruktor, fitness-wellness instruktor sport coach

“20 év múlva a vendégeid nem fognak emlékezni rá, hogy 30 font súllyal többet tudtál felhúzatni velük. Arra azonban nagyon is emlékezni fognak, ha egy gyökér voltál, aki mellett nem érezték biztonságban magukat és minden élvezetet elvettél az edzésükből. Emlékezz, itt minden az ő céljaikról szól és nem a tieidről!” – Eric Cressey (sztáredző, világrekorder)

Mindezt saját magam is hiszem és vallom. A vendégnek fejlődnie kell. A vendégnek el kell érnie a célját, a lehető legrövidebb időn belül. És ehhez én magam kell, hogy a legnagyobb segítséget tudjam nyújtani a legjobb tudásom szerint. De sosem szabad elfelejteni a legfontosabbat: mindezt olyan módon kell megtennem, hogy a vendégem a legnagyobb biztonságban legyen!

Személyi edzőként is ezt szeretném szem előtt tartani: a vendégeimnek minden szakmai segítséget meg tudjak adni ahhoz, hogy a céljaikat elérjék, de ezt úgy tegyem, hogy az edzés hatékony, de biztonságos, ugyanakkor élvezetes, remek időtöltés legyen, hogy a mozgás beépüljön a mindennapi életükbe, így a sport ne csak időszakos lehetőség legyen egy szebb test eléréséhez, hanem egy lehetőség a minőségi, egészséges élet eléréséhez.

Vajda Veronika

Személyi edző, gerinctréner, sportrehabilitációs tréner: állapotfelmérés, gerinctréning, tartásjavítás, core tréning, preventív funkcionális edzés, sportsérülés utáni rehabilitáció, passzív kimozgatás, fascia lazítás, japán masszázs – dinamikus testkezelés, kinezop tape, flossing, triggerpont terápia, sportköpöly

A sport már gyerekkoromban is fontos volt számomra, versenyszerűen sportoltam évekig, így a mozgás szeretete és öröme azóta is elkísér.

A munkámban fontosnak tartom a tudatosságot! Személyre szóló, preventív és fokozatosan építkező edzésekkel várom a változtatni, fejlődni vágyó vendégeket.

Folyamatosan képzem magam, hogy minél több területen tudjak segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak. Állapotfelmérés után, szükség szerint korrigáljuk a rossz mozgásmintákat, helyrehozzuk az ízületi problémákat, megerősítjük az elgyengült és lazítjuk a túlterhelt izomcsoportokat.

Szeretettel várlak, ha tenni szeretnél az egészségedért, legyen a célod fogyás, alakformálás, erősítés vagy már egy meglévő mozgásszervi probléma kezelése!

Végzettségeim

Kovács Orsolya

Személyi edző, sportszervező és egészségfejlesztő

Sportszervező- és egészségfejlesztőként fő célom, hogy a vendégeim számára megkönnyítsem az egészséges életmód kialakítását és az azt lehetővé tevő testi-lelki egyensúly megteremtését. A fizikai edzések által nem csak az izmokat erősítjük, hanem javul az anyagcsere, az immunrendszer ellenállóképessége, a keringési rendszer működése. Ezek mellett nő a stressztűrő képességünk, akaraterőnk és önbizalmunk is.

Mind a csoportos, mind a személyi edzéseim alkalmával arra törekszem, hogy az egyéni igényeknek megfelelően a legtöbbet hozzuk ki az együtt eltöltött időből.

Fordulj hozzám bátran, ha:

Végzettségeim