Infratrainer

Az infratrainer a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló gépe. Az InfraTrainer innovatív ZeroFat™-technológiás fekvő wellness kerékpár az infrafény és a mágnesterápia együttes hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Hatása már az első néhány használat után megmutatkozik. Az infra a világegyetem legjótékonyabb sugárzása. Tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára.

Mitől olyan különleges?

Működési elve

Egy olyan wellness gép, mely – a Philips által fejlesztett – Vitae infra vonalsugárzók, mágnes terápiás ülés és fekvő kerékpár egyesítésével éri el a maximális hatást. Edzés közben az infra sugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket, és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

Alkalmazási területei

Különösen hatékony az infratrainer az alábbiak esetén.

Ellenjavallatok

Bár az infratrainer wellness kerékpár maximális biztonsággal alkalmazható, az edzés jellege és intenzitása miatt van néhány olyan eset, amikor a használata szigorúan tilos, és/vagy csak orvosi jóváhagyás után javasolt.

*Kizáró ok, orvosi jóváhagyással sem használható az InfraTrainer.

Mit hozz magaddal az infratrainer edzésre?