Szolgáltatások

Infratrainer

Infratrainer

Az infratrainer a 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló gépe. Az InfraTrainer használata nem igényel különösebb fizikai felkészültséget, használatával rövid időn belül látványos eredményeket érhetünk el.

Megnézem
Privát személyi edzés

Privát személyi edzés

A Nice Body egy privát edzőterem, így különösen odafigyelünk, hogy edzőink egyszerre csak egy vendéggel foglalkozzanak. A személyi edzés keretein belül felmérjük a vendégeink állapotát, testfelépítését, igényeit és aszerint formáljuk az edzéseket, ami a valós cél.

Megnézem
Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozási tanácsadás

Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink teljeskörű szolgáltatásokat kapjanak nálunk, így az edzések és testkezelések mellett a táplálkozási tanácsadás, étrendtervezés sem maradhat el, melyhez egyéni segítséget táplálkozástudományi szakemberünk tud biztosítani.

Megnézem
Squash

Squash

A Nice Body Fitness-ben 3 parketta borítású pálya várja a fallabdázni vágyókat. Ha még nem próbáltad, de szívesen kipróbálnád lehetőség van oktatóink segítségét is kérni. Ha nincs felszerelésed, nálunk tudsz ütőt és labdát is bérelni.

Megnézem
Testkezelés

Testkezelés

Wiener aromaterápiás testtekercselés, ultrahangos kavitáció, rádiófrekvenciás kezelés és hullámmasszázs szolgáltatás is elérhető stúdiónkban.

Megnézem
Szolárium

Szolárium

A legkorszerűbb vibropados szoláriummal várunk! Egy szolárium, mely élményt élményre halmoz! Az új generációs Solar Cabin iTan-ben a teljes barnulási idő alatt egy vibrotalp gondoskodik ellazításodról, mialatt lehetőséged nyílik saját zenéid lejátszására.

Megnézem
Gyerekfelügyelet

Gyerekfelügyelet

Szolgáltatásaink egyik legfontosabb része, hogy amíg van egy hely, ami tényleg CSAK RÓLAD szól, addig a Nice Body Fitness-ben van még egy hely, ami CSAK A GYEREKEKRŐL szól. Ezért, ha szeretnéd, hozd magaddal a gyerekeket is.

Megnézem